Onze missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. 
Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer. 

APK  en Tachograaf

De algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor bedrijfswagens van één jaar of ouderen uw tachograaf dient eens in de twee jaar geijkt te worden.

* APK keuring zware voertuigen;
* APK keuring lichte voertuigen;
* Tachograafkeuring (analoog, digitaal);
* Tachograaf Ijken

Ons bedrijf is RDW gecertificeerd.
Meer infomratie over de regelgeving kunt hier vinden.


Reparaties 

Onze Truck Service heeft de beschikking over volledig uitgeruste werkplaats. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote reparaties. Onze garage is van alle mogelijke apparatuur voorzien waardoor we nagenoeg elk soort onderhoud of herstel aan uw truck of touringcar voor u kunnen verrichten. 

Wij repareren merkonafhankelijk en u profiteert mee van onze inkoopkanalen. We kunnen een overzichtelijke prijsopgave vooraf maken  indien gewenst. 

Onderhoud 

Niet alleen reparaties, maar ook grote- en kleine onderhoudsbeurten, controles en keuringen worden door Truck Service uitgevoerd. Afhankelijk van de resultaten van een dergelijke keuring, voeren we na overleg met u de benodigde reparaties en onderhoud uit. Tijdige controles en onderhoudsbeurten houden uw vrachtwagen(s) in optimale conditie.

BOVAG onderhoudsbeurt

BOVAG is een bekend en breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk, dat geschraagd wordt door de bekende BOVAG-garantie. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. 
Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.